Wie geïnteresseerd is in biologische fruitsappen en andere ecologisch verantwoorde dranken moet zeker eens een bestelling plaatsen bij De Drie Wilgen uit Nijlen.


Contact 0495 44 83 52

Contact

Ben je geïnteresseerd in biologische fruitsappen en andere ecologisch verantwoorde dranken? Dan ben je bij De Drie Wilgen uit Nijlen aan het juiste adres. Contacteer ons gerust als je meer informatie verlangt over onze diensten of producten. 

Groothandel

Wij zijn een groothandel die gespecialiseerd is in de productie en distributie van biologische sappen en andere dranken. Wij leveren en verkopen aan horecazaken, drankenhandels, natuurvoedingswinkels en evenementen in heel België en in een deel van Nederland

Biologische fruitsappen

Onze fruitsappen zijn gemaakt van fruit dat lokaal geteeld wordt. Wij ijveren voor een puur en natuurlijk product, dus onze klanten kunnen er zeker van zijn dat we geen conserveringsmiddelen, suiker of andere producten toevoegen aan onze verrukkelijke sappen. De Drie Wilgen in Nijlen zet zich in voor verantwoord en duurzaam ondernemen en draagt maar al te graag haar steentje bij aan een gezond leefmilieu. 

Contacteer ons

Hier niets invullen!